Oldalak

2014. március 25., kedd

Folyt köv.

És még mindig sapik, és sapik és sapik... :))) De csak mert készült még néhány, amiket itt is szeretnék megmutatni. Gazdijaikra várnak, és ahogy a mai időjárást elnézem, egy darabig még jól jöhet valami meleg a fejecskékre.

Először mutatnám ezt a narancsos sapit, amit Narancsvirágnak neveztem el. Mint lányos anyuka a rózsaszín "bűvöletében" élek állandóan, ezért néha jól esik kicsit más színeket is látni a gyerkőcökön. Szeretem a narancssárgát, de csak mértékkel, ezért is lett kombinálva fehérrel és zölddel ez a viszonylag élénk, erős szín:


49-50 cm


Elhoztam megmutatni a kész Vintage sapikat is: 


49-51 cm


És végül a kedvencem. Szivárvány sapi. Nem annyira kedvelem a nagyon színes holmikat, így jött az ötlet, hogy az élénk, vidám színeket fehérrel társítom. Hogy ne legyen nagyon meleg, lukacsos mintával horgoltam. Díszítésnek pedig csak két pici virágos gomb került rá két oldalon:
                                                      Catania (100% pamut)
49-51 cm

Minden tavaszi sapi 3 600 Ft.3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a Vintage sapi, kérhetnék esetleg mintát/leírást?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :-) Készült a sapiról leírás egy fonalbolt kérésére, de aztán tavasszal már nem jelent meg. Ha most sem lesz feltöltve a bolt honlapjára, akkor hamarosan közzéteszem itt, a blogon.

      Törlés