Oldalak

2014. április 27., vasárnap

Nyuszkó

Van egy tervező hölgy, akinek a horgolt állatkái, babái igazán helyesek és cukik, lányaim kedvenc balerina egérkéje is az ő fantáziáját és kreativitását dícséri. Mari-Liis Lille-nek hívják és többet róla itt tudhattok meg.
Mikor kutyus mintát kerestem, akkor is az övé tetszett a legjobban, így nem is volt kérdés, hogy meghorgolom. Ebben a mintájában viszont az a szuper, hogy nemcsak egy, hanem mindjárt három állatkát is el lehet készíteni apró változtatásokkal. A kutyus után következett a maci, most pedig a nyuszi. A színek kérés szerint alakultak így, bár nekem is nagyon tetszik ez a rózsaszín-drapp összeállítás, nem véletlenül választottam az egyik Vintage sapimnál is a rózsaszín mellé a barnát és krémszínt. :) 
Kedvenc részletem a nyuszin a farkincája, amihez sikerült amolyan effekt fonalféleséget szereznem. Horgolni nem volt egyszerű, mert nem láttam a szemeket, de megküzdöttem vele, a végeredmény pedig igen tetszetős lett. :) 
Következzen még néhány kép:És bár tudom, hogy a húsvéton már túl vagyunk, de azért muszáj volt ilyen képet is készítenem :) :Tű: 4 mm


Mivel az állatkák egy része már elköltözött tőlem, nem állhattak közösen modellt. Így született ez a képmontázs: