Oldalak

2014. október 24., péntek

Az állatok királya

A nagy, sós vizek után szárazabb vidékre vetődtem, persze csak képletesen. :-) A delfin után az állatok királyát formáztam meg fonalból egy nagyon kedves ismerősöm kérésére (aki egyébként csodálatos tortákat készít, itt körülnézhettek nála). Lányaimtól a Robi nevet kapta, úgyhogy az én albumomban így fog szerepelni. :-)
Tiszta akril fonalat még nem használtam amigurumi horgolásához, de most a Himalaya Mercanra esett a választásom, egyrészt mert ennek tetszett a legjobban a színe, másrészt ilyenkor kisebb a választék a pamut fonalak között. Kicsit fényesebb, szöszösebb, csúszósabb fonal, de jó volt vele dolgozni. Biztos fogom még használni. És ahogy az lenni szokott, fonalrendelésnél megtetszett az egyik Mercan Batik gombolyag, úgyhogy az is itt landolt nálunk, éppen baktus formájú sálat kötök belőle. És nagyon tetszik. :-)Így kezdődött. Itt még akár aranyhörcsög is lehetne. :-)És a végeredmény.

Minta: saját
Tű: 3,00


És végül egy kép a készülő sálamról. Mivel ilyen borongós az idő, egész jól haladok vele. ;-)Minta: Lacy Baktus by Terhi Montonen
Tű: 3,00