Oldalak

2014. december 30., kedd

2014 termése

Így december végén illik számot adni arról, mivel is töltöttem el az évet. Idén élesztettem fel a blogomat és kezdtem el vele komolyabban foglalkozni, elindítottam Facebook oldalamat, aminek egyre több követője van és ez igencsak melegséggel tölti el a szívemet, nem is beszélve arról, hogy a blog látogatottsága is már 10800 felett jár. :-)))
Sorban kaptam a megrendeléseket, néha harcban álltam az idővel, volt, hogy "kis" családom már hiányolt is egy kicsit, de úgy gondolom, hogy termékeny, kreatív év áll mögöttem, egy rossz szavam nem lehet. Saját mintákat dolgozhattam ki, a delfinemre és a sziámi macskára különösen büszke vagyok, mert azok valódi kihívást jelentettek, az oroszlánra pedig azért, mert a mintája a Gombolyag Magazin első számában jelenhetett meg. Ingyenesen is közzétettem két horgolmányom mintáját (Vintage sapi a Fonalam.hu oldalán, karácsonyi angyalka), amik alapján sok szép sapka és angyalka született általatok és ez is hatalmas öröm a számomra. Igyekszem, hogy a jövőben is szülessenek olyan kis horgolmányok, melyek mintáját mindenki számára elérhetővé tehetem.
Remélem jövőre is velem tartotok, adhatok Nektek ötleteket, inspirálhatlak Benneteket, hogy minél több gyönyörűség kerüljön ki kezeink közül magunk és mások örömére.:-))

Egy kollázsra nem tudtam minden munkámat felrakni, így inkább készítettem hármat. :-)

Az elsőn a horgolt figurák szerepelnek. Ebben az évben születtek meg a Minionok, a bogárcsapat és a Zsófi babák is. De kedvenc tervezőm Mari-Liis Lille állatkáival is találkozhattok a képen, illetve Kuszaláb paci sem saját ötlet, mintáját itt találhatjátok meg, egyébként Veronika Maskova a megálmodója.
A második kollázson szerepelnek az idén elkövetett sapkák, sálak és kedvenc kis kalapom. 

És végül, de nem utolsó sorban az egyéb horgolmányok következzenek, köztük két "shrug"-gal, gyöngyös medálokkal, gyöngyhorgolt nyakláncokkal és a szívemnek oly kedves horgolt ruhácskával. :-)
Sikerekben és örömökben gazdag új évet kívánok! :-))))