Oldalak

2015. április 23., csütörtök

Életjel

Kicsit eltűntem innen a blogomról mostanában, ami azért nem jelenti azt, hogy nem készülnek az újabb munkák, csak egyszerűbb a Facebook oldalra feltenni néhány képet egy-egy mondattal kommentálva, mint bejegyzéseket írni. Szégyenletes dolog ez, de így van. :-)
Ráadásul több olyan projektem is van, amit egyenlőre nem is mutathatok, mert "titkosak"... :-))) De ígérem, amint lehetőségem lesz rá, mindenről lerántom a leplet. 
Eltűnésem másik oka pedig, hogy második lánykám is elballag idén júniusban az oviból, szeptemberben pedig már egy iskola padját fogja koptatni. A beiratkozási mizériának most van vége, túl vagyunk végre rajta, bár nem egészen úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna. :-) 
Mindeközben készülünk már az ovis ballagásra, amire most is én varrom a kis tarisznyákat, ahogyan történt ez három évvel ezelőtt is, mikor legnagyobb lányom búcsúzott a szeretett ovitól. A gyerkőcök jelei horgolva készülnek  a tarisznyákra színes pamut fonalakból. Nagy sikerük volt az előző ballagáson, remélem idén is kedves ajándéka lesz az ovisoknak. A kész műveket pedig mindenképpen mutatom majd itt is.