Oldalak

2015. május 21., csütörtök

Bogárkáim

Tudom, hogy rendszertanilag nem sorolhatóak mindannyian a bogarak közé, de régen tanultam már biológiát, így én csak így hívom őket, hogy a Bogaras Csipet Csapat. :)
Egyébként azon nagyon-nagyon ritka alkalmak egyike van, mikor két poszt között csak pár nap telik el, de olyan régóta várok már erre, hogy muszáj itt is és most megosztanom Veletek az örömömet. :) :) Még februárban készültek el a kis szárnyas apróságok, és akkor mutattam is őket a Facebook oldalamon, de csak pár percet lehettek fent, mert rögtön jelentkeztek a Gombolyag Magazintól, hogy örülnének, ha a kis csapat mintája megjelenhetne a következő számban, máájuuusbaaan. Kicsit hosszú idő, kényelmesen megírhattam a mintát, a tesztelő csapatnak sem kellett nagyon sietnie (nagyon köszönöm ezúton is a munkájukat), viszont nem könnyű ennyi ideig titokban tartani, és nem mutogatni a munkáimat. :) Az idő azonban szélsebesen halad, és elérkezett az újság megjelenésének napja is, így már nincs semmi akadálya annak, hogy bogárkáim a nyílvánosság elé álljanak. :)

Íme, ők: Katica, Méhecske és PillangóA Bogaras Csipet CsapatA Méhecske kosárkába gyűjti a virágport... :) 

Katica természetesen hét pettyel.És pöttyös gombbal... :)Méhecske csíkosban. :)Pillangó csupa vidám színekben, igazi nyárias hangulatban.

Minta: saját (megjelent: Gombolyag Magazin 2015/május-i számában)
Kb. 22 cm magas figurák
Fonalak: Alize Cotton Gold, Himalaya Mercan, Catania
Tű: 2,5
Színes gombok: Filc és Gombok

A kész darabok elvihetőek, emailen, vagy a Facebookon üzenetben jelentkezhettek értük. :)