Oldalak

2015. május 19., kedd

Zsófi baba újragondolva

Néha előfordul, hogy egy-egy figurámat újra gondolom, kicsit átalakítom, amolyan "ráncfelvarrásnak" vetem alá. Nincs konkrét oka, csak egyszerűen újabb ötletek jutnak az eszembe, vagy találok jobb megoldást bizonyos részletekre. Így formálódott újjá az a kis csipet csapatom is, akiknek a mintája hamarosan megjelenik a Gombolyag Magazin legújabb számában (bizony, már csak kettőt kell aludni addig és már nagyon-nagyon várom), és így gondoltam újra Zsófi babámat is, akinek eredetileg csak kicsit gömbölyűbb fejet szerettem volna, aztán tulajdonképpen átalakult minden testrésze, a ruházatával együtt. :-))) Nagyon tetszik az új verzió, de azért a régebbieket is szeretem, ezért a még nálam levők is kapnak egy-két új kiegészítőt. Kalapjuk biztosan lesz, igazi kisasszonyos, amely nagyobb méretben kis gazdájuk fejecskéjét védheti a tűző naptól a nyári melegben. :-) És még ki tudja, mi minden fog az eszembe jutni...:-)
A Facebook oldalamon már mutattam a rózsaszín kalapos képeket, de most ide is felteszem őket, és mutatom az újabb Zsófi babát is, aki a fotók elkészülte óta lábbelit is kapott, és horgolom kalapjának nagyobb kiadását is. :-)

Jöjjenek a képek:Romantikus kis kalap csipkével és apró virágokkal. :-)Igazi kisasszonyok... :-)))Délutáni séta a szabadban. 


És bemutatkozik Zsófi baba 2.0:
A ruhácskán a gombok nem csak díszek, így Zsófi baba öltöztethető. :-)