Oldalak

2015. augusztus 24., hétfő

Emma Babák újra

Az előző bejegyzésben már említettem, hogy újabb ruhácskák, kiegészítők készültek az Emma Babáknak. És mielőtt odaadtam volna a lányoknak, dokumentáltam is fényképekkel. Ez a történet nem volt olyan egyszerű, mert a hétvégén vidéken voltam, ahol szakadt az eső inkább rövidebb, mint hosszabb megszakításokkal, majd szétvetett az ideg. :-) Aztán az utolsó délelőtt végre úgy döntöttek az égiek, hogy szünetet tartanak (na a nap azért nem sütött ki), én pedig gyorsan készítettem néhány fotót. Muszáj volt, mert lányaim már nem nagyon hagytak békét a babák miatt, szerettek volna játszani velük. :-) Egyébként ők az én elsődleges zsűrim, mindig kikérdezem a véleményüket, és mivel nagyon rendes gyerekek és abszolút elfogulatlanok Anyával, így általában minden horgolmányomért oda vannak. :-))) 

De visszatérve a babákra, született egy balerina, egy királylány és egy tündér. :-) Nagyon bájosak és kedvesek, és várják ruhatáruk további bővítését. Nem rendelkeznek nagy méretekkel, összesen 16 cm magasak. Pamut és pamut/akril keverék fonalakból készül minden egyes darab, ami könnyen tisztíthatóvá teszi őket. Az öltöztetéshez kell egy pici kézügyesség az apró gombok és részek miatt, de az én ötévesem minden gond nélkül megbírkózott ezzel a kihívással. :-) 

Emma Babák természetesen rendelhetőek: 
1 baba 1-féle ruhával, a hozzá tartozó kiegészítőkkel és rövid hajjal 4 800 Ft
1 baba 2-féle  ruhával, a hozzá tartozó kiegészítőkkel és rövid hajjal 6 100 Ft
Rendelni a Facebook oldalamon tudtok üzenetben, vagy ezen az email címen: kreamojza.design@gmail.com

De a horgolás szerelmeseinek is van egy jó hírem, mert Emma Baba mintájának tesztelése is hamarosan befejeződik, és megvásárolható lesz nálam PDF formátumban, sok képpel, hogy minél könnyebb legyen az elkészítése. :-) A mintában még csak 1-féle ruha leírása szerepel, de dolgozom a többin is. :) A minta ára 1 100 Ft lesz

És most mutatom, hogy eddig miről is írtam. ;-)

Emma Baba, mint balerina:
Emma Baba, mint királylány:
Emma Baba, mint vizi tündér:
És az elmaradhatatlan csoportkép: