Oldalak

2015. szeptember 25., péntek

Az ősz színei

A kora őszi időt nagyon szeretem. Amikor még nincs olyan hideg, a napsugarak még melengetik az ember arcát, de a természet már készülődik a télre és csodálatos színkavalkáddal ajándékoz meg minket. Melegség árad még ezekből a színekből, pedig az elmúlást hírét hordozzák magukban. Idén pedig igen szép hosszúra nyúlt a nyár, még tegnap is röviujjúban mentem délután a lányokért, ma viszont hirtelen november lett, legalábbis ami az időjárást illeti. És bár november szülöttje vagyok, a legkevésbé szeretett hónapja az évnek. Csak elég kinézni most az ablakon és rögtön megérjük, miért. Éppen ezért hoztam ma olyan képeket, amik még verőfényes napsütésben készültek, és visszalopják a színeket ebbe a mostani szürkeségbe. 
Egyik legkedvesebb és legtürelmesebb megrendelőmnek készült egy újabb stóla ismét Izumi mintával, különleges, kézzel festett fonalból, amit Görgina Műhelyéből szereztünk be és amit egy kis Drops Lace-szel egészítettem ki. Téglaszín, narancs és barna egyvelege, a fényképezőgép nem is tudta igazán visszaadni ezeket a pompás színeket. :-)


Még blokkolatlan állapotban. :-)Napfényben fürödve...


Szüreten voltunk éppen, amin sikerült jól leégnem. :-)Nagyon szeretem ezt a mintát, mert izgalmas és a röviden színátmenetes fonalak szépen évényesülnek benne.
Minta: Izumi stóla
Tű: 4,0