Oldalak

2015. december 11., péntek

Angyalok nagyban és kicsiben

Javában folyik a karácsonyi készülődés, legalábbis ami a megrendelések teljesítését illeti, mert a saját karácsonyommal egyenlőre nem igen volt időm foglalkozni. :) De jól is van ez így, és az hatalmas öröm a számomra, hogy idén több karácsonyfa alá is kerül majd egy általam készített Mojzaság, arra várva, hogy izgatott, apró kis kezek kiszabadítság őket a csomagolópapírból.
Angyalok és tündérek ennek a mai bejegyzésnek a főszereplői, régi és új kedvenceim. Először mutatom a Lala és Lili sorozat három újabb tagját. Kettő közülük az eredeti páros másolatai, a harmadik viszont már külön kérésre, más színekkel készült el. Vagány kis Lala lett belőle, tetszik a szürke-zöld-kék színkombináció, igazán fiúsra sikeredett. :) Minta: Lala és Lili (saját)
Fonalak: Alize Cotton Gold, Catania, Himalaya Mercan
Tű: 2,5


Két évvel ezelőtt barátnőm kérését teljesítve készültek az első angyalok, hogy gyerkőcei álmát őrizzék. Közös ötletelés eredménye lett a három égi lény, akik önálló személyiséggel bírnak. Idén újra alkalmam nyílt elkészíteni ezeket az angyalokat kis változtatással, mert újítani mindig kell valamit. :)) A régi és a mostani változatokat is nagyon szeretem, jó volt ismét ilyen babákat horgolni.
(Az előző hármast ITT tudjátok megnézni.)

Minta: saját
Fonalak: Alize Cotton Gold, Catania, Schachenmayr Brazilia
Tű: 2,5

És természetesen idén sem maradnak el a kicsi, mojzás angyalkák, tegnap éjjel fejeztem be a huszonkettediket és idén már nem nagyon szeretnék belőlük készíteni. :) Az ovis Luca napi vásáron és az iskolai adventi vásáron is ott volt/lesz egy-egy csapat. Az újítás jegyében pedig készítettem egy kis rénszarvast is, de nagyobb csorda nem lett belőle időhiány miatt. :) 

A mini csengettyűkért oda vagyok. :)