Oldalak

2015. december 18., péntek

Karácsonyi készülődés

Lassan itt a karácsony, és sokunk még az utoló köröket futják az évvégi hajrában, megspékelve az ajándékok utáni hajszával. Sokszor morgok én is, hogy az ünnepek szinte már másról sem szólnak, csak hogy ki mit kap, pedig nálunk már csak a gyerekek nevei szerepelnek a fenyőfa alatti kis csomagokon, és a nagyobb családban sem ajándékozzuk meg egymást, elég, ha együtt vagyunk, jókat eszünk-iszunk, vígadunk. :)) De azért azt a pillanatot, mikor a gyerkőcök izgatottan, csillogó szemmel lépnek a nappaliba, alig várva, hogy nekieshessenek a csomagoknak, nagyon szeretem, és mindig nagyon izgulok, hogy sikerült e kívánságaikat kitalálni és teljesíteni. És elképzelni, hogy valahol egy kislány, vagy kisfiú egy általam készített játéknak fog örülni a karácsonyfa alatt, az igazán felemelő érzés. Ezért hálás vagyok Nektek, hogy velem vagytok, egyre többen, és szeretitek a munkáimat.
Lassan végzek minden megrendeléssel, még két apróság maradt, de az az igazság, hogy muszáj volt kicsit pihentetni a kezeimet, jézuska szerepkörét is betöltve pedig bizony be kellett szerezni az ajándékokat, és nagyon szégyenletes, de csak tegnap került ki az első karácsonyi dekoráció a nappaliban. :))
Képeket egy Rozi babáról és egy Robi oroszlánról hoztam, utóbbit utoljára tavaly karácsonyra készítettem, így nagyon klassz volt ismét ezt a mintát elővenni és meghorgolni.A kis kócos, pöttyös masnival.Már karácsonyi hangulatban készült kép. Minta: Robi oroszlán, saját (megjelent a Gombolyag Magazin első számában)
Tű: 3,0Rozi baba ismét rózsás színekben. A hajába is kapott virágot.Ő is öltöztethető természetesen, mint testvérei. Minta: Rozi Baba, saját (megvásárolható tőlem)
Fonal: Alize Cotton Gold, Alize Bahar, Steinbach Capri
Tű: 2,5