Oldalak

2016. június 21., kedd

A hármak ereje

Kicsit régen jelentkeztem már, a nyár közeledtével mindig besűrűsödnek a programok, ráadásul van egy olyan munkám is, amit egyenlőre nem mutathatok. (Pedig sok időt töltöttem vele, majd elmesélem azt is, ha eljön az ideje.) 
Megkezdődött a nyári szünet, így időm nagy részét a gyerkőcök kötik le, kevesebbet fogok tudni  a horgolással foglalkozni az elkövetkezendő két hónapban, ami természetesen nem jelenti azt, hogy szabadságolom a fonalaimat és a horgolótűimet. Nyáron sem tudok nélkülük élni, így azért mindig készül valami, csak lassabban. Ráadásul részt vehetek egy izgalmas projektben, de bővebben arról majd kicsit később számolok be.
Nemrégiben  angyalok készítésére kaptam megrendelést, ami elsőre meglepőnek tűnt, hiszen az agyunkba szinte bele van égve, ha angyal, akkor karácsony összefüggés. Pedig ők egész évben, a nap minden percében szolgálatot teljesítenek, akár hiszünk bennük, akár nem, ők teszik a dolgukat. :-) Még nyáron is... Így végiggondolva pedig remek ajándék lesz ez a három angyalka a megrendelőm keresztgyerekeinek. És igen, nálam eddig még mindig hármasával készültek ezek az angyalok, talán nem véletlenül. :-) Most két lány és egy fiú angyal született. A színek tekintetében teljesen szabad kezet kaptam, de én azért nem durvultam, maradtam a hagyományos, visszafogottabb színárnyalatoknál. Nagy részt Alize Cotton Gold fonalat használtam, ami nagyon kiadós, mind a három angyal teste kijött egy gombolyagból és még maradt is a fehér fonalból. A színesek mind pamut fonalak, Catania, Drops Safran, Alize Bahar, Cheval Blanc Sunny. A fiú angyal haja pedig szempillafonalból készült, amit még az Aldiban vettem.