Oldalak

2016. július 27., szerda

Nyári szezon narancs színben.

A nyár nálam általában nem a horgolásról szokott szólni, ilyenkor jóval kevesebb idő jut eme kedvenc tevékenységemre, viszont sokat vagyok a gyerekekkel, és olyasmire is rászánom magam, amire meg évközben nem szoktam, vagy csak ritkán. Ilyen például az ablakpucolás, függönymosás, konyhaszekrények kirámolása, kitakarítása, stb. És természetesen mindezt jó meleg, fülledt időben, mert úgy az igazi.:-) De legalább tisztaság van és ez elégedettséggel tölt el, legkevesebb fél óráig, amíg kiborul az első pohár szörp, vagy bemegyek a gyerekszobába, ami úgy néz ki, mintha robbantottak volna benne... Nálunk így zajlik az élet, az a mázli, hogy senki sem rend- és tisztaságmániás. :-)
De még mielőtt elkeserednétek, hogy nem készül nálam semmi fonalas cucc, megnyugtatok mindenkit, hogy nem hajítottam a horgolótűimet a sarokba (csak az asztal alá, de ez lényegtelen...), és a fonalaim is időnként a kezembe kerülnek (nézegetem őket, milyen szép színesek és puhák, aztán visszarakom őket a dobozokba).
Horgoltam például babaruhákat (nem igazi baba, csak játék), azokat is mutatom majd, illetve elkészült egy újabb Rozi baba megrendelésre. Nagyon örültem a megkeresésnek, mert szeretem ezeket a babákat, a copfosokat különösen, és jó volt újra ilyesmivel foglalkozni. Kérésre narancsszínű ruhácskát kapott, amihez türkiz kéket választottam kiegészítő színnek. Ettől nagyon üde és nyárias lett Rozi megjelenése. Sok kép készült, de csak "néhányat" osztok meg Veletek. :-)Huncut kis copfos... :-)A kis gombok mellé masni is jár.


Nekem az apró részletek is fontosak.Ha már nyár, akkor igazi szappanbuborékok. :-)2 megjegyzés:

 1. Kedves Anna!
  Ez a baba annyira szépséges, hogy találok rá szavakat. Most vettem rá magamat, hogy én is megtanuljak horgolni, de még csak az alapoknál tartok. Talán majd egyszer. Őszre szükségem lenne egy új sapkára az unokámnak. Lehet róla szó?
  Addig is csak csodálom a szebbnél szebb alkotásaidat. Köszönöm

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Zsuzsa!
   Nagyon szépen köszönöm a kedves, dícsérő szavakat!! :-)
   Örülök, hogy elkezdtél horgolni, szerintem az egyik legszebb és legkreatívabb hobbi. Sapkát is szívesen készítek. :-) További szép nyarat kívánok!

   Törlés