Oldalak

2016. szeptember 13., kedd

Elmaradások

Nemsokára megjelenik a Gombolyag Magazin legújabb, őszi száma és nagyon büszke vagyok arra, hogy már az ötödik alkalommal jelenik meg benne mintám. Nagyon lelkes és elszánt csapat dolgozik azon, hogy minden évszakban újabb és újabb szépségek elkészítéséhez adjanak útmutatást a színes lapokon. Én pedig tagja lehetek ennek a szuper csapatnak. :) Alkotni az egyik legklasszabb dolog a világon, és másokat segíteni, inspirálni ebben, még annál is klasszabb. :) 
Ennek apropójából eszembe jutott, hogy a legutóbbi magazinos mintámat nem is mutattam itt, a blogomon, úgyhogy ezt most pótolom. 
Delfint egy megrendelésre készítettem először, és bár sokat bontottam az elején, a végeredmény egész helyes lett. Aztán felmerült, hogy a mintája bekerülhetne a nyári számba. Nem volt könnyyű dolgom, mert az elsőnél igen lusta voltam, és csak nagy vonalakban írtam le a mintát, így gyakorlatilag előről kellett kitalálni az egészet. :) De azért nem hagytam magam, megszületett a leírás és meg is jelent a Gombolyagban. Normális képeket nem nagyon készítettem a két kis uszonyosról, és ezt később sem tudtam pótolni, mert jótékonysági árverésre kerültek. Remélem ma már mindketten szerető gazdiknál vannak. :) 


És amit még nem mutattam itt, az Rozi babám legutolsó, nyári szettje, ami nagyon színesre és vidámra sikerült. :) És mivel odakint még semmi jele az ősznek, gondoltam megmutatom őt is. :)