Oldalak

2016. november 25., péntek

Az ünnepi hangulat fokozódik

A karácsony előtti időszak mindig nagyon sűrű, egyik program követi a másikat, műsorok, koncertek, fellépések, adventi vásár, Luca napi vásár és a dolgos hétköznapok, megfűszerezve a különböző ajándékok beszerzésének procedúrájával. De idén megfogadtam, hogy igyekszem mindent időben elkezdeni, nem az utolsó pillanatban rohangálni. Egyenlőre egész jól állok, bár nem mindig haladnak úgy a dolgaim, ahogy terveztem, de a helyzet tényleg nem rossz (tavaly kiborító volt :-) ). Ha minden igaz, akkor idén is részt veszek a Budakeszi Széchenyi István Általános Iskolában rendezett karácsonyi vásáron, arra készülök most ezerrel, horgolom a babákat, állatkákat. :-) 
Most egy régi kedvencet hoztam, kisebb változtatásokkal, mert a megújulás időnként szükségszerű. :-) Ő Hanga Baba, akit anno nagyon szerettetek, most újra elővettem, és karácsonyi manónak álcáztam. Többen is lesznek még, de egyenlőre a Rozi Babák vannak soron. Hagyományos karácsonyi színekbe öltözött most Hanga is.Szeretem a kócos kis copfjait. :-)Vagány manó sapit is kapott. :-)Természetesen pompommal, az nem is hiányozhat egy manó sapiról. :-))Hópehely gomb a Filc és Gomboktól.


Minta: Hanga Baba (saját)
Fonalak: Alize Cotton Gold, Himalaya Mercan, Fibra Natura Cottonwood
Tű: 2,5


Mini Lili Babát is szeretném még megmutatni, ő megrendelésre készült egy háromgyermekes család legkisebb tagjának. És mivel a két nagyobb gyerkőc már rendelkezik egy Lili és egy Lala babával, Mini Lili bizony nem lesz egyedül. :-)Minden pontosan ugyanolyan, mint a nagyobb tesón, csak a méret sokkal kisebb. :-)

Sajnos a pici fülei nem látszanak, pedig ott lapulnak a főkötő alatt. :-)Minta: Lili Baba mintája alapján (saját)
Fonal: Alize Cotton Gold, Himalaya Mercan
Tű: 2,5