Oldalak

2017. január 17., kedd

Évkezdő Rozi

A tavalyi évet babák horgolásával zártam, az ideit pedig babák horgolásával kezdtem, így igazán derűlátóan tekintek a jövőbe (ami rám kicsit sem jellemző :) ), miszerint sok-sok feladat talál meg ebben az évben is. :)
Mint már említettem, két Rozi baba lett az első kreamojza horgolmány 2017-ben, illetve készült egy sapi is, arról majd később számolok be. Képeket egyenlőre csak az egyik babáról hoztam, a többi kép letöltés alatt (és ahogy mostanában kedves férjemet elnézem, ez a státusz nem is fog egyhamar megváltozni), illetve egy kis utómunka is vár rájuk. 
A "Rozi korall színben" munkanéven futott projekt eredménye egy már klasszikusnak számító Rozi baba és két ruha szett lett. Nagyon örültem a kérésnek, mert a kabátos, sapis ruha összeállítást még nem volt alkalmam megrendelésre elkészíteni. A fonalbeszerzésnél lefutottam a kötelező köröket (persze, hogy soha sincs itthon, ami kellene, aztán kiderül, hogy az sem ugyanaz a szín , amire én gondoltam...még egyszer elmenni a fonalboltba... még egyszer átélni a kínt, hogy nem vihetem a teljes árukészletet haza...:)) ), némi év eleji leltározásokkal megfűszerezve. Szerencsémre általában türelmes megrendelőkkel áld meg a sors, és ez most sem volt másként. :) De a ruhákhoz vissszatérve, kapott Rozi egy korall színekben pompázó ruhát is (ami a projekt nevéből sejtehető is volt :) ), kis barnával megbolondítva. Nagyon kis elegáns és csinos lett, új tulajdonosa örömére. Remélem jó barátok lesznek még hosszú időre. :) Visszafogott ruha minimális díszítéssel.Szeretem ezt a fazonú sapkát, nagyon jól áll Rozikámnak. :)

Élőben szebbek ezek a színek, csak a piros és ahhoz közel álló színek fotózása külön tudomány. :) Az apró részlezek még mindig fontosak.Így indult útnak.