Oldalak

2017. augusztus 22., kedd

Rozi Baba bő szoknyája

Nyár elején készült az én Rozimnak egy zöld ruhácska, horgolt cseresznye dísszel, amiről nem készült blogbejegyzés, csak Facebookon mutattam a képeket. Nekem  a szívem csücske lett ez a ruha, és gondoltam készítek másikat is és a mintáját megosztom Veletek. Ennek most jött csak el az ideje, mivel a nyaram kicsit kaotikusra sikeredett és még nincs is vége. :)))
Szóval a bő ruhácskát  a levendula szezon tiszteletére fehérben és lilában álmodtam meg, Gombolyda Guru és Alize Bella fonalakat használva fel hozzá. Díszítésként pedig hímeztem rá apró "pöttyöket", amik tulajdonképpen "francia csomók". Az ötletet egy hihetetlenül tehetséges orosz hölgytől vettem, aki olyan elképesztő aprólékosággal, és fantáziával dolgozza ki a babáit, hogy leesik az állam tőle minden egyes alkalommal, mikor az Instagramon megosztja legújabb tündéreit. Ő Alena Dudakova, akit megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is (ott a_dudakova néven keressétek). Érdemes követni őt. :)
Szóval elkészült a fodros ruha legújabb verziója, de nem csak ebben újítottam. Rozi Baba ezúttal hosszú hajat kapott, igazi, hosszú, hullámos fürtökkel, mert ezt is ki kellett próbálni. :) A végeredmény nem tökéletes, a rögzítés módján még csiszolnom kell, de szerintem jól áll Rozikámnak ez a frizura is. :) 
És hogy jó hírt is hozzak Nektek, az új ruha mintája a cipellőkkel és a kalappal együtt ingyenesen letölthető, csak a bejegyzés alján található kék ikonra kell kattintani a PDF fájlért. :)) És hogy fokozzam az izgalmakat, hamarosan készül a fodros szoknya, a buggyos ujjú felső és a buggyos naci leírása is. :))

A levendulás ruhácska és Rozi hosszú haja:

 Minta: Rozi Baba
Tű: 2,5


És azért mutatom a cseresznyés verziót is:Minta: Rozi Baba


A szett mintáját pedig az ikonra kattintva tudjátok letölteni. Jó horgolást kívánok hozzá! :)