Oldalak

2018. március 26., hétfő

Majdnem tavaszi beszámoló

Akik követik a Facebook oldalamat, már értesültek róla, hogy márciustól a Kacskaringó Fonal lelkes csapatának tagja vagyok. :-) Ez elég nagy változást jelent az én és családom életében, bár azt hozzá kell tennem, hogy annyira nem visel meg a helyzet. Pontosan azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek, és ezért nagyon hálás vagyok. :-)
Azt gondolom mondanom sem kell, hogy a blogolás szorult leginkább háttérbe, mert hiába készültek horgolmányok az elmúlt hónapban, egyszerűen arra már nem volt időm és energiám, hogy képeket szerkesszek és posztokat írjak. Biztos vagyok benne, hogy idővel bele fogok rázódni a feladatokba (remélem hibázni is kevesebbet fogok ;-) ), és azok organizálásába, de most kicsit el vagyok havazva, majdnem szó szerint is. :-)
A húsvéti készülődés is csak immel ámmal megy, amiben mondjuk nagy szerepe van az időjárásnak is, a természet is behúzta a kéziféket, biztos, ami biztos, ki tudja mikor lesz igazi tavasz. :-)
De húsvét nem telhet nyuszi(k) nélkül, naná, hogy én is horgoltam már két és felet (a fiú nyúlnak még nincsenek lábai és nacija. :-) ), de most csak egyet mutatok. Illetve született egy lajhár leány is a már megszokott színvilágban, ha jól tudom őt is a Nyuszi viszi majd leendő gazdájához. :-) (Ahelyett, hogy inkább meleget és napsütést hozna végre a kis szemtelen. )  :-)))

Minta: saját 
(a Nyuszié és a Lajháré is megvásárolható tőlem)
Tű: 3,0